OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Ova web stranica dik-rovinj.com je vlasništvo turističke agenciju Dik & Company ("Dik & Company", "Agencija", "mi", "nas", "naša") Obrta za uslužne djelatnosti registriranog u Rovinju sa sjedištem u Rovinju, Pietra Ive 2C, OIB: 67376660020, ID kod: HR-B-52-18010200173, Hrvatska. Posredujemo u iznajmljivanju privatnog smještaja, organiziranju izleta u Rovinju i okolici, ture od Rovinja do Venecije i obrnuto te rezervacija posebnih ponuda u sklopu kulturnog turizma (poput tečaja mediteranske kuhinje) između klijenata ("klijent", "najmoprimac"," putnik "," gost "," vi ") i vlasnika kuća / vlasnika nekretnina (" vlasnik "), prijevoznika i partnera te iznajmljujemo naše bicikala i sve to po informacijama objavljenima na web stranici www.dik-rovinj .com ("stranica"). 

Agencija Dik & Company ulaže maksimalan napor kako bi osigurao točnost i ažuriranost informacija na svojim web stranicama, ali ne može preuzeti odgovornost za eventualne pogreške koje su se dogodile tijekom unosa podataka, kao ni za točnost ili cjelovitost informacija. Svi korisnici koji pristupaju ovim web stranicama koriste sadržaj na stranicama na vlastiti rizik.

 

Web stranice Dik & Company povezane su s web stranicama trećih strana s ciljem boljeg informiranja, no Dik & Company ni na koji način ne preuzima odgovornost za sadržaj ili točnost informacija na web stranicama trećih.

Kako bi poboljšali usluge web stranice, ovi Uvjeti i odredbe mogu biti podložni promjenama u bilo koje vrijeme bez prethodne najave.

Agencija Dik & Company dužna je poštivati privatnost svih svojih korisnika i neće otkriti njihove podatke trećim stranama ili ih koristiti u marketinške svrhe osim uz prethodnu suglasnost. Agencija Dik & Company prikuplja samo potrebne informacije o korisnicima koji su potrebni za izvršenje rezervacije.

Sve informacije o klijentima su zaštićene i dostupne samo zaposlenicima kojima je to potrebno za obavljanje posla. Svi zaposlenici agencije Dik & Company i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje pravila o privatnosti.

DIK & COMPANY

travel agency

Pietra Ive 2C
52210 Rovinj, Croatia

email: dik@pu.t-com.hr | tel/fax: +385 52 818181

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2018 by Dik & Company. All rights reserved.